Köp- & leveransvillkor

Köpavtal för Ogram.nu

Följande allmänna villkor gäller för försäljning av varor från Ogram.nu (Enkel Media Stockholm AB Org-nr 556859-8691 nedan kallad Ogram.nu), om inte annat överenskommets skriftligt mellan respektive kund och Ogram.nu. Genom att göra en beställning anses du ha läst igenom och accepterat dessa villkor.

Vem kan handla?

Du måste ha fyllt 18 år för att kunna handla på Ogram.nu. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla på Ogram.nu. Genom att handla på Ogram.nu medger du att du antingen har fyllt 18 år eller har målsmans tillstånd att handla på Ogram.nu.

Pris

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen vid betalning.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.
Budkostnaden varierar beroende på hur långt avstånd ett bud behöver åka och med vilket transportmeddel din vara budas med. I orderformuläret syns budpris när du fyller i adress innan slutgilltig betalning sker för varje order.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.  Som kund ansvarar du för att adresser till mottagare stämmer tillsammans med övrig information främst portkod Ogram.nu behöver för att kunna leverera varor.

Ibland uppstår leveransförseningar utom Ogram.nu´s kontroll. Det kan exempelvis ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser gentemot oss. Våra budkontakter meddelar dig emellertid givetvis om leveransen drar ut på tiden.

Du ansvarar för att lämna riktiga kunduppgifter. Kontrollera noggrant att du har fyllt i rätt uppgifter. Det är särskilt viktigt när det gäller vart dit bud ska skickas med rätt adress, portkod och övrig beskrivning som är nödvändig för att leverera ditt Ogram. Felleveranser till följd av felaktiga uppgifter ersätts ej. Även din e-postadress eftersom din orderbekräftelse, leveransavisering och ditt kvitto samt eventuellt nyhetsbrev skickas dit. Dina personuppgifter är skyddade.

Fraktskada/Reklamation

Om din vara på något sätt är skadad, på annat sätt obrukbar eller om du har fått fel vara till mottagare, vänligen kontakta oss på info@ogram.nu senast 24 timmar efter orderläggning och påtala vad som är fel.

Ångerrätt

Tjänsten Ogram.nu börjar gälla direkt efter erlagd order. En erlagd order kan således ej ha ångerrätt utan genomfört köp kan ej hävas och vi kan inte garrantera att du får din ersättning tillbaka då bud och leverantörer redan kan ha tillhandahållit din vara och tjänst. Vid beställning går ett kvitto på order direkt till leverantörer som förbereder hämtning av varor.

Produktansvar

Ogram.nu arbetar med leverantörer och produktillverkare som är ansedda och respekterade i branschen. Ogram.nu kan emellertid inte ansvara för en enskild produkts verkan eller funktion. Varubeskrivningarna på Ogram.nu utgår bland annat från tillverkarens produktinformation. Ansvaret för eventuella felaktigheter hänvisar vi till respektive tillverkare/leverantör som även ansvarar för att varor motsvarar det som säljs på hemsidan. Om en specifik vara är slut eller på annat sätt ej kan garranteras vid köptillfälle så ligger det på leverantörens ansvar att ersätta med en vara i samma skick eller bättre i sammanställandet av erlagd order. Exempelvis sortiment av varor som utgörs av daglig utbud i butik som snittblommor.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

 Kundvagn

Varukorgen är för tillfället tom

{{item.receiverName}}, {{item.address}}

Hälsning: {{item.cardText}}

Ta bort från kundvagn

Att betala: {{order.totalPrice}}


Handlat förut?

Skriv in din e-postadress och löserord så hämtas uppgifterna automatiskt från vårt system.

Hämta kunduppgifter

Dina uppgifter

Vänligen fyll i dina uppgifter. Har du handlat förut kan du hämta uppgifterna automatiskt.

Privat Företag * - Vänligen privat eller företag.


* - Vänligen ange ert namn.
* - Vänligen ange e-post. * - Vänligen ange en gilltig e-post.
* - Vänligen ange telefon.
* - Vänligen ange adress.
* - Vänligen ange postnummer.
* - Vänligen ange postort.
* - Vänligen ange företagsnamn.
* - Vänligen ange organisationsnummer.

Betalning

Betalning hos Ogram.nu
Hos oss kan du betala med VISA eller MasterCard. Betalningsleverantören Mondido ser till att du enkelt och tryggt kan betala din beställning via en säker och krypterad uppkoppling.

Att betala: {{order.totalPrice}}


* - Vänligen läs och acceptera villkoren.


{{validationMessage}}